„Престиж 2007“ ЕООД  има удоволствието да представи на вниманието Ви своите битови и професионални перилни и почистващи препарати и дезинфектанти.

Създаването на фирмата и стартирането на нейната дейност съвпада с присъединяването на България в Европейския Съюз в началото на 2007 година. Aмбицията ни е да предложим на клиентите си отлично качество, съобразено с последните иновации и изисквания на Българското и Европейско законодателство. Дружеството ни е сертифицирано по ISO 9001 за качествено управление на производствените процеси и ISO 50001 за енергийна ефективност, както и EDI система за електронен обмен на документи.

След дългогодишни проучвания и инвестиции в областта на производството на перилни и почистващи препарати и дезинфектанти успяхме да патентоваме две търговски марки RaLex и Hit&Clean. Широката гама продукти обхваща ниския и среден ценови сегмент, покриващи нуждите на домашната и професионална хигиена.

С гордост представяме и най-новите ни продукти RaLex ECO PLUS, съобразени с последните изисквания и сертифицирани от Европейския Съюз за производство на екологично чисти продукти за битово и професионално почистване.

Модерната ни база и оборудване с производствен дневен капацитет от 60000 литра ни позволяват да бъдем гъвкави и експедитивни във взимането на решения, съобразени с индивидуалните нужди на нашите клиенти. Предлагаме производство на всичките ни продукти с Ваше собствено лого, за да бъдем максимално полезни на Вашия маркетинг.