За нас

За нас
"Престиж 2007" ЕООД  има удоволствието да представи на Вашето внимание своите професионални почистващи системи, машини, препарати и дезинфектанти.  

Създаването на фирмата и стартирането на нейната дейност съвпада с присъединяването на България в Европейския Съюз в началото на 2007 година. Aмбицията ни е да предложим на клиентите си европейско качество и отлично обслужване, комбинирайки модерна техника, управление, знание и всеотдайност.

С гордост заявяваме, че сме организация в бранша, която може да предложи пълна гама от професионални почистващи машини, препарати, санитарни консумативи и всичко друго необходимо за лесната поддръжка на качествена хигиена във вашия дом, офис, производство или търговски обект. Продуктите, произвеждани от нас, са безопасни за здравето и живота на нашите клиенти. Те дават максимален резултат и отговарят на всички съвременни стандарти. 

След дългогодишни проучвания и инвестиции в областта на производството на перилни и почистващи препарати успяхме да патентоваме две търговски марки. RaLex е широка гама перилни и почистващи препарати в среден ценови сегмент, които обслужват интересите на битовия сектор, като с качеството си не отстъпват дори и на най-известните марки. Hit&Clean е също така широка гама перилни и почистващи препарати в нисък ценови сегмент, които са ориентирани да обслужват интересите в професионалното и комерсиално почистване. Ще бъдете изненадани колко икономично и ефективно можете да поддържате добра хигиена във Вашия дом, офис, хотел, ресторант и дори в най-специфичните производства с балансираната цена и качество на нашите продукти.

Модерното ни оборудване и производствен капацитет ни позволяват да бъдем гъвкави и експедитивни във взимането на решения, съобразени с индивидуалните нужди на нашите клиенти. Предлагаме производство на всичките ни продукти с Ваше собствено лого, за да бъдем максимално полезни на Вашия маркетинг.

Предлаганата от нас професионална почистваща техника на Numatic International Ltd, Haaga и Unger, лидери в сферата в Европа и света, са гаранция за качествена и широка гама почистващи машини, аксесоари и консумативи на атрактивни цени. Не случайно техните продукти са най–разпространени в Западна Европа при поддръжка на хигиената в хотели, летища, ресторанти и производства. С осигуряването на нужната за Вас техника Ви предлагаме гаранционен/ извънгаранционен сервиз и обучение на персонала, за да сме сигурни, че се възползвате максимално от предимствата на професионалните почистващи машини.